“Mollini  Café & Bistrot,  ένας χώρος με προσωπικότητα, σας συστήνεται μέσω του δημιουργού του“.


Ονομάζομαι Σταύρος Βλαχονικολής και είμαι ο δημιουργός του Mollini.

Τι είναι το Mollini;

Τι εκφράζει, πώς γεννήθηκε;


Mollini σα λέξη δεν σημαίνει τίποτα, σημαίνει όμως τα πάντα για εμένα και αυτή η ουσιαστική συναισθηματική σχέση, μεταφέρεται στο χώρο και ενσαρκώνεται μέσω της επαφής με τους πελάτες.


Μια μικρή ιστορία, με εξαιρετική σημασία για το όνομα του χώρου:

“ Η μικρή μου κόρη, σε νηπιακή ηλικία, συνήθιζε να αποκαλεί το μολύβι, “μολίνι “..., έτσι με διάθεση τρυφερότητας, η λέξη μολίνι αποτέλεσε το παρατσούκλι της μικρής και σιγά σιγά συμβόλισε τη λέξη με την οποία αποκαλούσαμε και τα τρία παιδιά μας.

Τον Φλεβάρη του 2013, πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του 4ου παιδιού μας και δεν ήταν άλλη από τον χώρο αυτόν, το Mollini Café & Bistrot. Μετά από κυοφορία 4ων μηνών, μελέτη και όραμα, τον Ιούνιο του 2013, γεννήθηκε το 4ο παιδί μας και πως αλλιώς θα μπορούσε να ονομαστεί...;  επειδή στα Ιταλικά molini ονομάζονται οι μύλοι που αλέθουν το αλεύρι, προσθέσαμε το δεύτερο “L” δημιουργώντας τη λέξη Mollini, ώστε να είναι μοναδική, όπως είναι ο χώρος αυτός για μένα.


Η φιλοσοφία του Mollini, η φιλοσοφία μου.


Το Mollini Café & Bistrot, είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος;


Eίναι ένας χώρος, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στον πελάτη;


Ένας χώρος, που προσφέρει προϊόντα με εξαιρετική ισορροπία τιμής και ποιότητας;


Ή ένας χώρος διαδραστικός, ζωντανός, όπου συμβαίνουν events και εκδηλώσεις με ουσία και υψηλή αισθητική;


Κι όμως δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω μεμονωμένα, πολύ απλά γιατί είναι όλα αυτά μαζί. Αυτή είναι η μοναδικότητά του Mollini, αυτή είναι η καθημερινή μας αφοσίωση, τόσο δική μου, όσο και των εξαιρετικών ανθρώπων που εργάζονται μαζί μου, αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής μου, που διέπει το χώρο και μεταφέρεται αρμονικά στους φίλους, που μας επισκέπτονται...


Είμαστε μια πλήρης ομάδα, με κοινό στόχο, να φροντίζουμε την κάθε λεπτομέρεια, που αφορά την εξυπηρέτησή σας, εργαζόμαστε με αφοσίωση για το σκοπό αυτόν και φροντίζουμε με αγάπη και σεβασμό, να δημιουργούμε ουσιαστικές σχέσεις μαζί σας, να ανανεωνόμαστε, να σας εκπλήσσουμε θετικά.


Μια ημέρα γεμάτη Mollini, θα σας καλημερίσουμε από τις 8:00 το πρωί τις καθημερινές και τις 9:00 το πρωί τα σαββατοκύριακα, με το πιο ζεστό μας χαμόγελο, αρωματικούς καφέδες και εκλεκτά σνακ. Θα σας υποδεχτούμε το μεσημέρι, με σεβασμό στην ανάγκη σας για χαλάρωση, με ελαφριά και θρεπτικά γεύματα, ιδανικά για το lunch break σας απ’ το γραφείο. Θα σας καλησπερίσουμε το απόγευμα, με ζωντάνια, γλυκό, ροφήματα και διάθεση να γίνουμε όλοι μια παρέα. Και θα σας περιμένουμε για μια υπέροχη βραδιά, με αρωματικά ποτά, εκλεκτά πιάτα, με έμφαση στην μεσογειακή κουζίνα και ατμοσφαιρικούς ήχους, για να κλείσουμε μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ημέρα μας, με την συνοδεία του πιάνου, που γεμίζει την καρδιά μας με ευχάριστη διάθεση και συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο τις συζητήσεις της παρέας μας.


Αξίζει να αναφερθώ και στις θεματικές μας μουσικές βραδιές, που θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητα και την αισθητική τους, σταθερά τα βράδια της Παρασκευής και άλλες επιλεγμένες ημέρες, για τις οποίες, θα ενημερώνεστε αναλυτικά από την ιστοσελίδα μας.


Όλα τα παραπάνω όμως, αποτελούν μόνο μια περιγραφή, η ουσία βρίσκεται στην πραγματική συνάντηση, στην αλληλεπίδραση.

Θα είμαι εδώ λοιπόν, θα χαρώ να σας συναντήσω και σας περιμένω να γνωρίσετε από κοντά το Mollini μου, το 4ο παιδί μου.


Σταύρος Βλαχονικολής